Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Beleidsadviseur Raad van Bestuur Dimence Groep

Uren per week
in overleg
Regio's
Deventer
Opleidingsniveau
WO, HBO
Sluitingsdatum
21 oktober 2024

Beleidsadviseur Raad van Bestuur Dimence Groep

Welke eigenschap neem jij mee? Vakkundig, verbindend, onderzoekend, ondernemend… Dimence Groep wil graag samenwerken met een

Beleidsadviseur die samen met ons wil werken aan een mentaal veerkrachtige wereld

In verband met de pensionering van onze collega, zijn wij voor het bestuursbureau van de Dimence Groep op zoek naar een beleidsadviseur. De uren bepalen we in overleg met jou en je standplaats is Deventer.

Wat ga je doen?

Als beleidsadviseur adviseer en ondersteun je de Raad van Bestuur en directies met betrekking tot beleidsontwikkeling en uitvoering. Je maakt analyses, geeft functioneel leiding en initieert werkzaamheden die voor het beleid en de ontwikkeling van de organisatie van belang zijn. Je signaleert knelpunten in de beleidsuitvoering en adviseert over aanpak- en oplossingsmogelijkheden. Je werkt beleidsvoorstellen uit en stelt hierover procedures en instructies op.

Je bent een sparringpartner, vraagbaak en aanspreekpunt voor de raad van bestuur en bestuurssecretaris. Je werkt nauw samen met de directies van de verschillende onderdelen van de Dimence Groep. Daarnaast onderhoud je ook externe contacten. Je maakt onderdeel uit van het team Bestuursbureau.

Jouw verdere taken en verantwoordelijkheden:

  • In deze functie heb je de rol van IZA[1]-coördinator. Je coördineert de ontwikkelingen rondom het Integraal Zorgakkoord, bewaakt de voortgang van afspraken en zorgt voor een succesvolle implementatie binnen onze organisatie. Je verdiept je in de regio’s waar Dimence Groep actief is, bent de spin in het web op dit thema, legt in- en externe verbindingen en hebt een outgoing werkwijze.
  • Je bent betrokken bij afstemming en effectieve uitvoering van beleid op diverse gebieden, waaronder rookbeleid, huiselijk geweld en kindermishandeling en het Landelijk Kwaliteits Statuut (LKS). Tevens ben je de kartrekker vanuit Dimence Groep voor de internationale samenwerking International Mental Health Global Leadership Initiative. Je bent betrokken bij de internationale netwerkbijeenkomsten (online). Daarnaast heb je overleg met buitenlandse organisaties voor de samenstelling van het programma voor 2026 in Canada.

Ben jij onze nieuwe collega?

We werken graag samen met jou als je ervaring hebt in een vergelijkbare functie en je werkt vanuit een helicopterview. Je schakelt makkelijk op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent nieuwsgierig, hebt plezier in een dynamische omgeving en kunt buiten de kaders denken. Je legt makkelijk contact op verschillende niveaus en je hebt een visie op de actuele ontwikkelingen in de GGZ / sociaal domein die je weet te vertalen voor de organisatie.

Verder:

  • Ben je HBO+ opgeleid (bv Gezondheidswetenschappen, bestuurskunde) en heb je een academisch werk- en denkniveau
  • Ben je moedig, neem je initiatief, zie je dilemma’s onder ogen, anticipeer je daarop en neem je verantwoording voor de resultaten die je afspreekt.
  • Werk je zelfstandig en ook graag samen en weet je draagvlak te creëren voor organisatie brede verbeteringen
  • Heb je ervaring in het coördineren van projecten, onderzoek en implementatie.
  • Ben je sociaal en communicatief sterk.
  • Ben je integer, ordelijk en beschik je over relativeringsvermogen.

Wij hebben veel te bieden!

  • We bieden je een veelzijdige functie in een inspirerende werkomgeving en mogelijkheden om thuis te werken.
  • Uren in afstemming waardoor er ruimte is om aan te sluiten bij jouw werk-privé balans.
  • In eerste instantie voor de duur van een jaar. Ons uitgangspunt is uiteindelijk een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Je komt te werken op het mooie terrein Brinkgreven in Deventer.
  • We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 60. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.

Dimence Groep
Dimence Groep is de grootste aanbieder voor geestelijke gezondheidszorg en welzijn in Overijssel. Wij bieden ondersteuning, begeleiding en behandeling in welzijnswerk, maatschappelijk werk, basis ggz, jeugd-ggz, specialistische ggz en forensische zorg. Ons hogere doel is een mentaal veerkrachtige wereld. Een wereld waarin mensen in staat zijn, om te gaan met alle uitdagingen die op hen afkomen en elkaar helpen. Een wereld waarin we voorkomen dat steeds meer mensen mentaal uit evenwicht raken. Wij vinden het belangrijk dat je onze visie onderschrijft en dat je in je werk meehelpt deze te realiseren. Lees hier meer over deze visie. Ons strategisch meerjarenbeleidsplan wordt binnenkort gepubliceerd.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Hanneke Scholte, bestuurssecretaris via (06) 83 00 14 84.

De gesprekken staan gepland op dinsdagmorgen 29 oktober 2024 in Deventer.

Interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton!

[1] Integraal Zorg Akkoord

Solliciteren voor Beleidsadviseur Raad van Bestuur Dimence Groep

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.

Geen passende vacature gevonden?

We ontvangen graag jouw open sollicitatie om de mogelijkheden te bekijken.

Open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.