Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Forensisch verpleegkundige of forensisch agoog Transfore Forence FBW Deventer

Uren per week
28-36 uur
Regio's
Deventer
Opleidingsniveau
HBO
Sluitingsdatum
23 oktober 2024

Forensisch Verpleegkundige of forensisch Agoog Transfore Forence FBW Deventer

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving? Sta je sterk in je schoenen en ben je klantgericht? Kom je goed uit de verf in een platte organisatie waar continu ontwikkelen geen lege huls is?

Ben jij een (forensisch) verpleegkundige of forensisch agoog of wil je je daartoe ontwikkelen? Heb je al enige relevante ervaring in een acute en/of forensische setting?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij willen graag samenwerken met een forensisch verpleegkundige of forensisch agoog voor 32 uur per week in de regio Deventer.

Wie zijn wij?
De afdeling Forence en FBW (Forensisch Beschermd Wonen) vormen een onderdeel van Transfore: dé instelling voor Forensische GGZ in Oost-Nederland. Transfore is een ambitieuze organisatie met veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Transfore maakt deel uit van de Dimence Groep. Samen met onze patiënten werken we aan hun problematiek. Dit doen we door behandeling en begeleiding, maar ook door resocialiserende activiteiten en dagbesteding. Daarbij staat de veiligheid van de samenleving altijd voorop, maar ook werken we vanuit de visie van herstelgerichte zorg. Om onze doelen te bereiken werken we nauw samen. Natuurlijk met de patiënt en zijn naasten, maar ook met andere zorginstellingen, reclassering en de maatschappij. Want hoe beter we samen werken, hoe beter we samen leven.

We werken in een multidisciplinair team met (forensisch) agogen, (forensisch) verpleegkundigen, een ervaringsdeskundige, een verpleegkundig specialist (regiebehandelaar), GZ psycholoog (regiebehandelaar), psychiater, basispsycholoog, VIOS, 2 senior maatschappelijk werkenden, een secretaresse, een klinisch psycholoog (teamleider zorg) en een bedrijfsvoerder (teamleider bedrijfsvoering).

Vanwege prepensioen / vertrek van 2 collega’s is deze vacature beschikbaar.

Het betreft een vacature voor 32 uur per week op de klinische afdeling Forence en op FBW. Het team van Forence en FBW werken nauw met elkaar samen op locatie Brinkgreven, Deventer. Het gaat om een dienstverband voor de duur van één of een half jaar met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd. Heb je al een vaste aanstelling binnen de DG dan nemen we die uiteraard over. Je werkt in onregelmatige diensten; laat, vroeg, nacht met een vast weekendrooster.

Forensisch agoog? Wat ga je doen?
Als Forensisch agoog lever je vanuit een multidisciplinair team zorg aan 17 patiënten verdeeld over een klinische voorziening en een Woning van Forensisch Beschermd wonen. Je coördineert en biedt behandeling en begeleiding aan patiënten met (forensisch) psychiatrische problematiek.

Jouw takenpakket bestaat uit:

  • De coördinatie van de zorg rondom de patiënt en het opstellen en uitvoeren van (delen van) het behandelplan.
  • De begeleiding en coaching van patiënten bij de uitvoering van de dagelijkse routine en resocialiserende activiteiten.
  • De uitvoering van individuele, groepsgerichte en/of op het systeem gerichte behandelonderdelen.
  • Het onderhouden van contacten met het systeem en verwijzers van de patiënt.
  • De registratie en verslaglegging van patiënt/behandelgegevens.
  • Het actief bijdragen aan kwaliteitsverbetering/deskundigheidsbevordering.

Forensisch verpleegkundige?

Als forensisch verpleegkundige lever je vanuit je verpleegkundige expertise een extra aanvulling aan ons team. Je hebt aandacht voor en affiniteit met de medisch-somatische-farmacologische zorg voor de patiënten.

Jouw verpleegkundige toegevoegde taak:

  • Je hebt vanuit je verpleegkundige rol extra aandacht voor somatische co-morbiditeit bij patiënten. Je observeert en rapporteert en draagt zorg voor de uitvoering van de zorg die hieruit voortvloeit.
  • Je draagt zorg voor het - intramusculair; - intracutaan; - subcutaan toedienen van medicatie en eventueel griepvaccinaties.
  • Je draagt zorg voor somatische screening bij patiënten.
  • Je draagt bij aan de implementatie van verpleegkundige ontwikkelingen in het team in samenwerking met een verpleegkundig specialist/VIOS en psychiater.

Wie ben jij?
Je bent loyaal en gedreven met een hart voor onze doelgroep. Je draagt graag bij aan het verminderen van recidive en delict-risico en het vergroten van de veiligheid van de maatschappij. Je biedt vanuit een herstel ondersteunende visie begeleiding en zorg aan patiënten en je werkt graag intensief multidisciplinair samen.

Verder:

  • Beschik je over een afgeronde HBO-V opleiding of HBO-opleiding SPH/ Social Work.
  • Heb je ervaring binnen de reguliere GGZ, de verslavingszorg of de forensische zorg.
  • Ben je communicatief sterk, klantgericht, ontwikkelingsgericht en professioneel.
  • Beschik je over de kwaliteiten om patiënten te coachen in het aanleren van vaardigheden, zowel op groeps- als individueel niveau.
  • Ben je nuchter, stressbestendig en een doorzetter.
  • Ben je bereid om alle onregelmatige diensten te werken in de 24 uurs zorg.
  • Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband.
  • Heb je bij voorkeur kennis op het gebied van agressie hantering.

Heb je een MBO diploma maar je denkt wel een geschikte kandidaat te zijn voor deze vacature? Ook dan mag je reageren. Als je bij ons komt werken zal je inschaling in dat geval in schaal 45 zijn.

Dit is Transfore

Transfore is dé instelling voor forensische GGZ in Oost-Nederland. We behandelen jaarlijks ruim 1500 mensen die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. We zijn een jonge organisatie met een grote ambitie en zijn onderdeel van Dimence Groep.

We staan bekend om ons traject denken en bieden medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief.

Met meer dan 200 collega’s werken we op 5 afdelingen volgens onze kernwaarden ‘met elkaar, mensgericht en moedig’ aan een mentaal veerkrachtige wereld.

Daarbij staat de veiligheid van de samenleving altijd voorop. We werken hiervoor nauw samen met de patiënt, maar ook met naasten, specialisten, zorgaanbieders, justitie en de omgeving. Want hoe beter we samen werken, hoe beter we samen grenzen kunnen verleggen.

Wij hebben veel te bieden!

  • een afwisselende baan met veel mogelijkheden tot eigen initiatief.
  • 32 uur per week.
  • Er zijn ruime ontwikkelmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Wij zijn een organisatie met korte lijnen en vinden het belangrijk dat jij meedenkt en -praat over onze organisatieontwikkeling.
  • Je wordt ingeschaald in FWG 50 conform de CAO-GGZ.
  • Wij bieden een dienstverband voor de duur van één jaar met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

Op www.samengrenzenverleggen.nl vertellen patiënten, naasten en collega’s over hoe Transfore samen grenzen wil verleggen.

Vragen?

Bel naar Jucetta Klasema Teamleider Bedrijfsvoering 06-22517334 voor een vertrouwelijk en persoonlijk oriënterend gesprek.

De gesprekken staan gepland op dinsdag 29 oktober 2024 tussen 14.00 -17.00 uur.

Enthousiast? Enthousiast? Klik op de sollicitatiebutton!

Solliciteren voor Forensisch verpleegkundige of forensisch agoog Transfore Forence FBW Deventer

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.

Geen passende vacature gevonden?

We ontvangen graag jouw open sollicitatie om de mogelijkheden te bekijken.

Open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.