Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu

Secretaresse De Tender Twente locatie Enschede

Uren per week
24 tot 32
Regio's
Enschede
Opleidingsniveau
MBO
Sluitingsdatum
19 november 2024

Secretaresse De Tender Twente locatie Enschede

Ben jij de secretaresse die voor onze polikliniek mensenkennis en organisatietalent combineert?

Polikliniek De Tender Twente locatie Enschede 24 tot 32 uur.

Binnen onze polikliniek in Enschede behandelen wij ambulant patiënten met grensoverschrijdend gedrag. We helpen patiënten om de kans op terugval en delicten te verminderen en vergroten daarmee de veiligheid van de maatschappij. Ons team werkt nauw samen om de juiste zorg te bieden. Als secretaresse speel je een belangrijke rol in het soepel laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken. Ben jij iemand die goed is in patiëntencontact, ook wanneer mensen soms grillig gedrag vertonen, ben je sterk in plannen en heb je ervaring met elektronische patiëntendossiers. Solliciteer dan snel.

"Het directe contact met patiënten vind ik leuk. Ik zie vaak meteen hoe hun humeur is en hoe ik ze moet benaderen. Als iemand boos belt, zeg ik: of we praten netjes, of ik verbreek de verbinding. Dat is mijn grens, en daar moet je tegen kunnen. Maar net zo vaak heb ik leuke gesprekken met patiënten. Wat mijn werk nog boeiender maakt, is het puzzelen met agenda’s; het is geweldig als het lukt om een overleg met een patiënt, meerdere behandelaren en een verwijzer goed te plannen."

~ Vivianne, secretaresse

Dit ga jij doen als secretaresse op onze polikliniek in Enschede

Als secretaresse ben jij het eerste aanspreekpunt voor patiënten die onze polikliniek bezoeken of bellen. Met jouw mensenkennis herken je snel hun gemoedstoestand en weet je precies wat nodig is om hen op hun gemak te stellen. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van alle afspraken in het Elektronisch Patiëntendossier (User), waarin alle gegevens van patiënten van aanmelding tot uitschrijving worden vastgelegd. Daarnaast:

  • houd de agenda’s van behandelaren bij, zodat iedereen op de hoogte is van hun afspraken.
  • plan je MDO’s en intakes, en controleer je evaluatieverslagen en plan je vervolgafspraken in.
  • Voer je administratieve controles uit op de juistheid, tijdigheid en volledigheid van dossiervoering en ZPM-registratie.
  • Draag bij aan de verbetering van administratieve procedures en zorglogistiek.

Ben jij onze nieuwe secretaresse?

Wil jij met jouw betrokkenheid en organisatietalent bijdragen aan de kwaliteit van onze zorg(processen)? Durf je mensen op een passende manier aan te spreken op hun gedrag? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat breng je mee?

  • Een secretariële opleiding op mbo-niveau.
  • Ruime ervaring in een secretariële functie (kennis van het programma User is een pre).
  • Een flexibele en stressbestendige houding, met de nodige humor in je werk.

Wat mag je van Transfore verwachten?

Bij Transfore krijg je een afwisselende baan voor 24 - 32 uur per week in een dynamische werkomgeving waar je werk echt maatschappelijke impact heeft. Inschaling vindt plaats in FWG 35 volgens de CAO GGZ. Bij ons krijg je volop mogelijkheden voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We bieden verschillende aanvullende regelingen, zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan. Bij Transfore zijn de lijnen kort, waardoor er veel ruimte is om te groeien in je rol. Daarnaast ondersteunen we je actief op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid.

Over Transfore
Transfore is dé instelling voor forensische GGZ in Oost-Nederland en is onderdeel van de Dimence Groep. We staan bekend om ons trajectdenken. Met 200 medewerkers werken we aan de psychische- en psychiatrische problematiek van patiënten die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Dit door behandeling, begeleiding en dagbesteding. De veiligheid van de samenleving staat hierbij altijd voorop. We werken nauw samen met de patiënt, maar ook met familie, zorgaanbieders en justitie. Want hoe beter we samen werken, hoe beter we samen leven.

Wil je meer weten over werken als secretaresse bij Transfore?

Wil je meer informatie dan kan Daphne Velds je hier alles over vertellen. Zij is te bereiken via 06 20 46 00 97 We maken graag kennis met jou.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 november in de ochtend.

Enthousiast? Solliciteer direct via de button!

Solliciteren voor Secretaresse De Tender Twente locatie Enschede

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.

Geen passende vacature gevonden?

We ontvangen graag jouw open sollicitatie om de mogelijkheden te bekijken.

Open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Wordt geladen, één moment geduld a.u.b.